Omexom satsar på tillväxt i Mellansverige

rosenquist/ December 11, 2019/ News

Omexom satsar på att stärka sin position i Mellansverige och utökar kontorslokalerna i Västerås.

Omexom satsar på att stärka sin position i Mellansverige och utökar kontorslokalerna i Västerås. Tidigare i år förenades Infratek AB och Eitech Engineering under varumärket Omexom. Nu tas nästa steg i att utveckla det gemensamma erbjudandet inom elkraft och järnväg i regionen.

I och med omlokaliseringen i Västerås till nya, större kontorslokaler blir Västerås en av Omexoms största verksamhetsorter i Sverige.

– Vi har hela bredden i vårt lokala erbjudande, säger Finn Jonung, en av affärsenhetscheferna på Omexom i Västerås. Vi har kapacitet att möta våra kunders behov inom allt från lokalnät till regionnät, stamnät och järnväg. Vi ser fram emot att få stödja våra kunder med att säkra kritisk infrastruktur och bidra till ett fungerande samhälle.


Kommer att anställa

– Det är glädjande att kunna ta detta spännande steg i att utveckla vårt kunderbjudande och vara en attraktiv arbetsgivare, säger Erik Carlberg tillsammans med affärschefskollegorna Jonas Andersson och Karl-Jörgen Mathiasson. Som en del av ett globalt nätverk har vi ett starkt erbjudande och en stor utvecklingspotential för såväl våra kunder som våra medarbetare

Rekryteringarna kommer att omfatta tekniker, projektledare, chefer och administrativa tjänster.

Infratek Sverige AB och Eitech Engineering är tillsammans Omexom Sverige, en del av VINCI Energies.