Transmission

Kraftöverföring - högspänningslinjer och kraftnät

Säker energiförsörjning är viktigt i alla länder. En massiv övergång till mer oreglerbar energi i elnätet skapar i dag fler utmaningar för nätoperatörer världen över. Det gäller både anpassning till existerande infrastruktur samt att utveckla smarta system som kan balansera förbrukning och produktion i nätet. 

Omexom jobbar dagligen nära nätbolagen för att tackla denna utmaning, och levererar design, konstruktion och underhåll av högspänningsanläggningar över hela världen. 

Vi är specialister på följande  tjänster inom kraftöverföring:

Czech Republic Transmission lines

Kraftnät

Omexom erbjuder projekttjänster inom högspänningskablar och har högt kvalificerade medarbetare som kan hantera skarvar och avslut från ledande kabeltillverkare och utrustning upp till 420 kV. 

 

Luftledning

Omexom är experter på luftledningsanläggningar.

foto28

Högspänning

Omexom är en stor leverantör av högspänningslinjer, och utför alla steg – såsom design konstruktion och underhåll, av högspänningsprojekt.

 

Czech Republic Transmission lines

HVDC-kablar

Omexom är ledande leverantör inom kraftledning och leverar högspänning, likström (HVDC) till våra nätoperatörskunder. Vi är experter inom desing, konstruktion, reparation och underhåll av HVDC-linjer.

symbol-v2_power_rgb
PRODUKTION
symbol-v2_transmission_rgb
TRANSMISSION
symbol-v2_substations_rgb
TRANSFORMATOR-STATIONER
symbol-v2_distribution_rgb
DISTRIBUTION
railway-icon_ex04b_2
JÄRNVÄG
symbol-v2_territories_rgb
LOKAL INFRASTRUKTUR