Nyheter

Hallå där Jenny – projektledare

Hallå där
image

Hej Jenny, projektledare i Eksjö! Berätta lite om dig och vad du gör på Omexom.
-Jag började på Omexom i augusti förra året i samband med att jag flyttade från Stockholm till Gränna på heltid. Innan dess hade jag pendlat i två år mellan mitt arbete i Stockholm och min bostad i Gränna. Till slut ledsnande jag på resandet – det kändes som att man var på väg någonstans hela tiden. Idag arbetar jag som projektledare här i Eksjö och är ansvarig för tre montörer. Som projektledare arbetar jag dagligen med bland annat projektplanering, resursplanering och arbetsmiljö.

Varför valde du att börja jobba på Omexom?
Jag ville testa något helt nytt och tycker den är branschen är intressant. Jag har jobbat som ledare innan i min tidigare roll som personalchef och jag tycker om att leda människor och arbetsleda. Det känns som att jag gör nytta för både medarbetare och kunden.

Vad jobbar du med just nu?
Vi arbetar vi just nu med att byta ut 6500 elmätare, byta ut kabelskåp samt förnya elnätet. Vi arbetar även med drift och underhåll i Eksjö och Ydre kommun samt utför småjobb kontinuerligt. Det kan exempelvis vara en nyanslutning, armaturbyte eller på grävd kabel. Montörerna turas om att ha beredskap så att det alltid finns någon som är redo ifall något skulle hända.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att tillsammans med montörerna se till att ha en nöjd beställare. Montörerna här i Eksjö är otroligt kompetenta och väldigt hjälpsamma. Jag har lärt mig jättemycket på kort tid, och det är deras förtjänst. Vi har en bra kommunikation och vi gör allt som ett team.

Vem passar i rollen som projektledare?
En driven, lyhörd, målmedveten och flexibel person som klarar av att ha många projekt igång samtidigt.  Man ska vara intresserad av arbetsmiljöfrågor, vara duktig på att motivera medarbetarna och att leda arbetet så att kunden blir nöjd med slutresultatet.