Nyheter

Philippe Guérin ny vd för Infratek Sverige

Nyhet
image

Philippe Guérin, är nytillträdd vd för Infratek Sverige AB – ett av bolagen i Sverige som går under varumärkes-
namnet Omexom, en del av VINCI Energies.

Philippe Guérin har mångårig erfarenhet från ett flertal ledande positioner inom VINCI Energies, i Frankrike, Storbritannien och på nordisk nivå. Philippe Guérin har varit delaktig i flertalet bolagsförvärv och har gedigen erfarenhet från energisektorn i Europa.

– Infratek Sverige AB har ett mycket gott anseende och hög trovärdighet i branschen. Detta ska vi värna och utveckla, liksom vår nuvarande affär. Vi ska samtidigt utveckla både våra erbjudanden och sträva efter att vara en drivande kraft i en hållbar utveckling av vår bransch och i energiomställningen. Att bibehålla en hög kompetensnivå, utveckla verksamheten och våra gröna erbjudanden och samtidigt fortsätta det ambitiösa arbetet som pågår med säkerhetskultur i företaget – det ser jag som en spännande utmaning som jag ser fram emot att möta tillsammans med medarbetarna på Infratek, säger Philippe Guérin.

– Jag är glad att välkomna Philippe Guérin som ny vd för Infratek Sverige AB. Han har rätt kompetens och profil för att utveckla företaget i linje med våra marknadsambitioner – där hållbarhet och säkerhet är två grundpelare, säger Dominique Ferreira, nordisk chef på VINCI Energies. Philippe Guérins solida och moderna ledarskap i kombination med hans internationella erfarenhet och energi, gör honom till rätt person att fortsätta utveckla Infratek och ta bolaget till nästa nivå.

Philippe Guérin efterträder Fredrik Carlsson som vd.

 

 

 

 

Philippe Guérin, vd Infratek Sverige AB
Dominique Ferreira, nordisk chef på VINCI Energies